به نقل از سایت اخبار درمان و تعذیه :
سید محمد طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کارشناسان واحد بهداشت مدیریت سلامت کاروانها هر روز پیگیر امور بهداشتی کاروان های زائرین مستقر در هتل ها هستند.
وی خاطرنشان کرد: بازرسان بهداشتی هتل های اسکان زائرین را از لحاظ منبع آب مصرفی، انبار محل نگهداری مواد غذایی، بهداشت و نظافت رستوران ها و سرویس های بهداشتی، توزیع مواد غذایی، خوراکی و اقلام بهداشتی مورد استفاده حجاج مورد بررسی قرار می دهند.
مدیر کاروان سلامت مکه مکرمه گفت : تلاش همه اعضای تیم کارشناسان بهداشت مرکز پزشکی حج و زیارت، استفاده از همه ظرفیت ها و امکانات برای حفظ سلامت حجاج ایرانی است.
طباطبایی یاد آور شد : علاوه بر کارشناسان بهداشتی مستقر در آشپزخانه های مرکزی، تیم بهداشتی واحد سلامت در مدینه و مکه نیز به طور مستمر بر فرآیند پخت غذا زائرین ایرانی در آشپزخانه ها نظارت دارند.
وی به تعداد کارشناسان واحد سلامت کاروان ها اشاره کرد و گفت: فعالیت این بخش را ۶ کارشناس مجرب و متعهد به عهده گرفته و کار بازدید مستمر بیش از ۱۰۰ هتل محل اقامت زائران ایرانی در مدینه منوره و مکه مکرمه را مورد نظارت و بررسی قرار می دهند.
وی افزود: با شروع فعالیت این تیم در مدینه و مکه، بیش از هزار بازدید و نظارت از هتل ها داشته اند. بازرسان بر وضعیت بهداشت فردی نیروهایی که مستقیم و غیر مستقیم در زنجیره تهیه و توزیع مواد غذایی و سلامت حجاج ایرانی سر و کار دارند، نظارت دارند.