به نقل از سایت اخبار درمان و تعذیه :
به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی شهریاری، روز سه شنبه در هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران در مشهد، افزود: در حال حاضر بیش از سه هزار کارشناس شنوایی سنجی و ۳۰۰ کارشناس ارشد این رشته در کشور فعالیت دارند که گلایههای آنها در زمینه تعرفههایی شنوایی سنجی، به حق است و ما قول میدهیم مسائل و مشکلات این رشته را پیگیری کنیم.
وی با انتقاد از توزیع ناعادلانه نیروی متخصص در کشور، گفت: متأسفانه وضعیت توزیع نیروی متخصص در تمامی رشتههای پزشکی و…، به گونهای است که در یک خیابان صد تا مطب میبینیم و در یک شهرستان باید به دنبال نیروی متخصص بود.
شهریاری در ارتباط با وضعیت تعرفهها، اظهارداشت: تعیین تعرفهها هیچ ربطی به مجلس شورای اسلامی ندارد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ادامه داد: تعرفهها ابتدا در شورای عالی بیمه به تصویب میرسد و متأسفانه وزیر بهداشت در این شورا تنهاست و سایر اعضای شورا که اغلب آنها بیمهها هستند، با تعیین تعرفههای واقعی مخالفت میکنند، چون توان پرداخت آنها را ندارند.
شهریاری به دستکاری کتاب تعرفهها که منجر به اعتراض برخی گروههای پزشکی شد، اشاره کرد و افزود: وقتی کتاب کالیفرنیا ترجمه شد، یک سری گروههای صاحب نفوذ در وزارت بهداشت، تلاش کردند در تعیین تعرفهها دخل و تصرف داشته باشند و این باعث نارضایتی سایر گروهها شد.
وی گفت: به دنبال ایجاد نارضایتی و عدم توان بیمهها برای پرداخت تعرفههای دست کاری شده، دوباره شاهد بودیم تعرفهها را کاهش دادند که همین مسئله نیز باعث شد موجی از نارضایتی در بین گروههای تعرفه دار ایجاد شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در ارتباط با تعرفه خدمات شنوایی سنجی که مورد اعتراض و گلایه است، افزود: یکی دیگر از مشکلات در روند تعرفه گذاری، دخالتهای بین رشتهای است که شامل گروه شنوایی سنجی نیز میشود.
وی ادامه داد: معتقدیم که اگر نظارت به درستی و دقت در روند بررسی تعرفهها وجود داشته باشد، هرگز شاهد بروز این قبیل مشکلات و اعتراضها نبودیم.
شهریاری خطاب حاضران در هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران، گفت: من این قول را میدهم که کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در حد توان، پیگیر تعرفههای خدمات شنوایی سنجی باشد و بتواند با رایزنی با شورای عالی بیمه و وزارت بهداشت، مشکل تعرفه خدمات شنوایی سنجی را حل کند.